Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Snickarservice

Halmstad Snickarservice AB är väletablerade i Halmstad sedan 2006.
Genom åren har vi skapat en mängd nöjda kunder som gärna anlitar oss så snart det är dags för nästa projekt vare sig det gäller ett mindre jobb som en uteplats i söderläge eller större renoveringsprojekt. Och så klart vid nybyggnation av fastigheter av olika dimensioner. Villor till företag i Halmstad med omnejd.

Vårt team av yrkesstolta snickare har ett stort ansvarstagande och gediget hantverkskunnande och värdesätter bra kommunikation med kunden. Vi jobbar med den senaste tekniken och hanterar alla olika stilar som finns från äldre traditionella utföranden till de absolut senaste trenderna.

Har du en idé som du funderar på och undrar om det fungerar och hur man går till väga? Ring oss så ska vi göra allt för att lösa det på bästa sätt!

Offertförfrågan

Kontakta oss för en offertförfrågan. Vi hjälper dig med nybyggnation, ombyggnation, renoveringar, takarbeten och mycket mer.

Läs mer

Vad vi gör

Vi erbjuder totalentreprenad för att förenkla för våra kunder. Vi hjälper dig med allt som har med bygg att göra helt enkelt!

Läs mer

Om oss

Halmstad Snickarservice AB är väletablerade i Halmstad sedan 2006. Genom åren har vi skapat en mängd nöjda kunder i Halmstad med omnejd.

Läs mer