För allt inom bygg i halmstad

Halmstad Snickarservice AB är ett komplett byggföretag i Halmstad med lång erfarenhet av allt inom bygg.
Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar flexibelt och anpassar oss gentemot kunden.
Vi erbjuder totalentreprenad för att förenkla för våra kunder – ni får en enda kontakt genom hela byggprocessen.
Vi hjälper dig med allt som har med bygg att göra helt enkelt!

TOTALENTREPRENAD

Vi samordnar hela byggprocessen vid renovering, tillbyggnation och ombyggnation. Vi samarbetar med lokalt förankrade skickliga hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav. Kontakta oss så kan vi tillsammans verkställa ert kommande projekt!

RENOVERING

Renovera hela fastigheten eller bara en del? Allt från fönsterbyten och takbyten till totalrenovering av köket eller badrummet. Tillsammans med våra snickare ser vi till att projektet slutförs med plattsättare, murare, golvläggare och elektriker som alla är handplockade av oss och som håller våra höga kvalitetskrav med stort mått yrkesglädje.

Fönsterbyten kan vara en smart investering för att bl.a. sänka energikostnaderna och ljudnivån utifrån. Passa på att samtidigt se över isoleringen för största möjliga skydd mot väder, vind och temperaturskillnader för optimal innemiljö. Det lönar sig!

OMBYGGNATION/TILLBYGGNATION

För er som vill bygga om eller bygga till (eller upp) levererar vi funktionella, hållbara, slitstarka och snygga slutresultat. Större och mindre projekt är alltså välkomna! Med att öppna upp planlösningen genom att riva en vägg eller bygga ut och skapa mer utrymme ökar ni villans värde och så klart livskvalitén!

TAKARBETEN

Hur mår ert tak? Fastigheten måste ha ett bra tak som står emot vatten och fukt. Anlita oss för nytt tak samt vattenavrinningssystem som rännor och rör som passar befintlig fastighet.

Vi monterar godkända takskyddsprodukter för ökat takskydd och på så sätt öka säkerheten för dem som beträder taket. Skorstenen tar vi självklart hand om också skulle den vara föråldrad med risk för mögel eller kanske ni behöver fågelskydd för att undvika fågelbo. Vi lägger riktigt snygga tak av högsta kvalité med fantastiskt hållbara egenskaper. Måttanpassade till fastigheten med rätt kulör.

Offertförfrågan

Kontakta oss för en offertförfrågan. Vi hjälper dig med nybyggnation, ombyggnation, renoveringar, takarbeten och mycket mer.

Läs mer

Vad vi gör

Vi erbjuder totalentreprenad för att förenkla för våra kunder. Vi hjälper dig med allt som har med bygg att göra helt enkelt!

Läs mer

Om oss

Halmstad Snickarservice AB är väletablerade i Halmstad sedan 2006. Genom åren har vi skapat en mängd nöjda kunder i Halmstad med omnejd.

Läs mer